HLB BOEKHOUDING

HLB BOEKHOUDING

HLB Boekhouding is gestart door Harvey L. Bernardus tijdens de studie Accountancy and Control. Door mijn kennis van cijfers en wetgeving, maar bovenal mijn betrokkenheid met de relatie is het mijn passie om ondernemers te voorzien van een eerlijk, transparant en persoonlijk advies.

Na mijn studie heb ik ruim 10 jaar gewerkt bij zowel grote als middelgrote accountantskantoren. Ik merkte echter dat de interactie tussen accountants en hun relaties veranderde. Meer focus kwam op cijfers en een algemene benadering met steeds minder aandacht voor de persoonlijke situatie. Hierdoor werden naar mijns inziens mogelijkheden en voordelen voor de relatie gemist. Dit wil ik graag anders doen met HLB Boekhouding.

HLB Boekhouding is in zijn enthousiasme niet alleen ondersteunend voor de organisatie, maar vooral ook voor de passie van de persoon of personen achter de onderneming. Veranderingen in de wet- en regelgeving hebben invloed op jouw onderneming, maar kunnen ook betrekking hebben op jouw persoonlijke situatie. Daarom focussen we niet alleen op het heden, maar ook op het verleden en de toekomst van de onderneming. Door tevens het analyseren van de mogelijkheden die passen bij jouw visie en missie geven wij een eerlijk advies met de gewenste ondersteuning. Hierdoor kan het meeste voordeel worden behaald voor zowel de zakelijke als privé situatie.

HLB Boekhouding staat voor persoonlijkheid, betrouwbaarheid en transparantie. Wij zijn een dynamische en professionele organisatie met een 24/7 mentaliteit die zich richt op het creëren van mogelijkheden en het oplossen van uitdagingen voor de relatie. Als financieel adviseur, boekhouder, belastingadviseur of welke ondersteuning benodigd is, ons doel is om ondernemers te voorzien van eerlijk en persoonlijk advies tegen een betaalbare prijs.

Vrijblijvend kennismaken voor een gratis advies?

Neem contact op via onderstaande gegevens.

HLB Boekhouding
Harvey L. Bernardus
06 40994487
info@hlbboekhouding.nl

Financieel adviseur | Belastingadviseur | Administrateur | Boekhouder | Nijmegen | Gelderland | Utrecht